Ambitie

Ga naar de inhoud

Ambitie

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal motivatie · 4 oktober 2018
Tags: inkomenverdienenambitie
Toen ik in 2001 opnieuw voor mezelf begon, zat ik vol ambitie. Ik was door een zakelijke mislukking mijn vermogen kwijtgeraakt en ik was vastbesloten dat geld weer terug te verdienen.
Binnen 10 jaar had ik al mijn gestelde doelen bereikt!
Ik kocht in 2011 een woonboerderij in het buitengebied van Best en ging min of meer met pensioen en bleef alleen doen wat ik leuk vond.

Het is nu 2018 en het begint weer te kriebelen. Ik mis simpelweg het feit dat naast mijn bureau het lijstje met doelen hangt. Het feit dat ik mezelf keer op keer een schop onder de kont geef om heel gericht te werken aan het behalen van een te behalen resultaat.
Lekker doen waar je zin in hebt is heerlijk, maar ik mis het feit dat ik geen vastomlijnde en uitdagende doelen meer heb. Doelen die het waard zijn om te halen.
Ik heb daarom gezocht naar e-boeken die ik in het verleden geschreven heb. E-boeken waarin ik zelf aangegeven heb hoe je doelgericht kan werken en hoe je kan leven als een miljonair, zonder dat op dat moment al te zijn.
Zo schreef ik in 2010 samen met Jos van Spelde het E-boek "Maak jezelf vrij".
Ik schreef het een jaar voor de aankoop van mijn nieuwe woning, die voor mij gold als het bereiken van mijn doelen.
Het kwam voort uit een seminar dat we al sinds begin 2009 gaven.
Ik heb in de eerste jaren na 2011 ook de nodige seminars over dit onderwerp gegeven. Daarna raakte het allemaal uit beeld.
Het was toen vaak genoeg door mij gepresenteerd, het gaf me niet veel voldoening meer. Ik was er ook niet meer zo mee bezig. Ik was het heilige vuur kwijt.
- Ik las gisteren mijn E-boek "Maak jezelf Vrij" nog weer eens. Ik schreef het midden in de bankencrisis en juist op een moment dat het met mij financieel fantastisch ging. Die crisisjaren van na 2008 waren namelijk financieel gezien mijn beste jaren ooit. Mijn visie over de economie kwam uit en daar profiteerde ik vol van. Ik had inkomen uit meerdere stromen en het was figuurlijk slapend rijk worden.
Dat kwam niet zo maar. Het was slim opgezet en goed uitgevoerd.


Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud