Een onbedwingbare ambitie - Interessante artikelen waarmee u uw voordeel kunt doen. - Succesverhaal

Ga naar de inhoud

Een onbedwingbare ambitie

Succesverhaal
Gepubliceerd door in Succesverhaal ondernemen ·
Gisteren zag ik een reclame voorbij komen voor een mooie elektrische auto. Nieuwwaarde vanaf 42.000 euro. De versie die u uiteindelijk wilt, zal dichter bij de 60.000 euro komen.
Ik weet niet hoe u tegen zo'n prijs aankijkt, maar ik verwacht toch dat de meeste consumenten wel even slikken van zo'n prijs. Misschien hopen ze dat de werkgever ze een dergelijke auto wel gunt.

De vraag is of een dergelijke auto voor zoveel consumenten onmogelijk is. Immers, ook autofabrikanten weten dat een te hoge prijs de omzet negatief zal beïnvloeden... Of is dat niet zo?

Het gekke is dat als iemand 'echt' zo'n auto wil, de wegen wel gevonden worden om zo'n auto te kunnen kopen. Ja, zelfs als dat 42.000 euro of meer kost!

Het belangrijkste is namelijk niet het geld, maar het is de wil om iets te willen hebben.
Als u onmogelijke ambities heeft, dan zult u bijzondere dingen mogelijk maken en de benodigde extra stappen gaan doen. U maakt het uzelf dus veel makkelijker door een enorme ambitie te hebben! U kan uw ambities bereiken!

Stel even, u heeft die onbedwingbare wil om zo'n auto te kopen.
Dan weet u ook dat er geld op de plank moet komen en wel meer dan er nu binnenkomt.

Hoe gaat u dat realiseren?

Als u zich dat nu begint af te vragen, dan is het tijd om aanstaande donderdag 29 oktober ons webinar om 20:00 uur online te bezoeken. Het is gratis, maar u moet u wel even vooraf aanmelden.4 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 145.0/5
Piet
2015-10-27 17:19:02
En als iedereen met Tesla rijdt , kan het elektrisch net al die stroom transporteren om ze op te laden ??
Of is dat een probleem zelfs als men meer in de stille uren oplaad ??
Antoon
2015-10-27 16:41:37
De vervoersmiddelen van de toekomst , wel daar is geen plaats meer voor aandrijving met één of andere fossiele brandstof .Dat de prijzen voor zo'n voertuigen zullen dalen staat als een paal boven water. Zo is het ook gegaan met de zonnepanelen . Die nu reeds met zo'n voertuig rijdt , wel die zal die binnen afzienbare tijd als occasie op de markt zetten , want , dat is het soort mensen dat zich kan permitteren om steeds het nieuwste snufje aan te kopen. Wie dat eigenlijk betaalt , dat is een andere vraag . Ik zie alleen maar zelfstandigen en uitoefennaars van vrije beroepen in zo'n voertuig. De maatschappij betaalt.
Theo
2015-10-27 10:37:04
Of neem een gebruikte zelf wilde ik een Toyota Prius maar niet meer uitgeven dan zo 10.000 euro
Nu het wachten is beloond.
type 3 op een na duurste uitvoering kosten nieuw meer dan 35.000 euro
2010 160.000 km is niets voor een prius de vorige eigenaar heeft alleen twee lampjes vervangen.

Dus de TESLA kan je over pak weg zo 2 jaar ook wel kopen voor zo 14.000 euro.
Of de kwaliteit net zo goed is als bij Toyota is de vraag?
Rene
2015-10-27 09:22:49
Nou het is duidelijk dat er nog veel geld in moet om een goede elektrische auto te maken. Dus al deze "prototypes" zijn veel te duur het onderzoeksgeld moet nog terugverdient worden. Wacht een jaar of vijf en de prijs is aangeland op het normale niveau. (simpel voorbeeld kijk eens naar het prijsverloop van TV's in de tijd)
Overigens denk ik dat de waterstof auto een betere kans maakt om een succes te worden.


Terug naar de inhoud