Een onbedwingbare ambitie

Ga naar de inhoud

Een onbedwingbare ambitie

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal ondernemen · 27 oktober 2015
Gisteren zag ik een reclame voorbij komen voor een mooie elektrische auto. Nieuwwaarde vanaf 42.000 euro. De versie die u uiteindelijk wilt, zal dichter bij de 60.000 euro komen.
Ik weet niet hoe u tegen zo'n prijs aankijkt, maar ik verwacht toch dat de meeste consumenten wel even slikken van zo'n prijs. Misschien hopen ze dat de werkgever ze een dergelijke auto wel gunt.

De vraag is of een dergelijke auto voor zoveel consumenten onmogelijk is. Immers, ook autofabrikanten weten dat een te hoge prijs de omzet negatief zal beïnvloeden... Of is dat niet zo?

Het gekke is dat als iemand 'echt' zo'n auto wil, de wegen wel gevonden worden om zo'n auto te kunnen kopen. Ja, zelfs als dat 42.000 euro of meer kost!

Het belangrijkste is namelijk niet het geld, maar het is de wil om iets te willen hebben.
Als u onmogelijke ambities heeft, dan zult u bijzondere dingen mogelijk maken en de benodigde extra stappen gaan doen. U maakt het uzelf dus veel makkelijker door een enorme ambitie te hebben! U kan uw ambities bereiken!

Stel even, u heeft die onbedwingbare wil om zo'n auto te kopen.
Dan weet u ook dat er geld op de plank moet komen en wel meer dan er nu binnenkomt.

Hoe gaat u dat realiseren?

Als u zich dat nu begint af te vragen, dan is het tijd om aanstaande donderdag 29 oktober ons webinar om 20:00 uur online te bezoeken. Het is gratis, maar u moet u wel even vooraf aanmelden.


Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud