Jezelf naar een hoger plan trekken (Tom Lassing)

Ga naar de inhoud

Jezelf naar een hoger plan trekken (Tom Lassing)

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal ondernemen · 18 juni 2018
Mijn zakenpartner Jos was eind jaren negentig aan het tobben over zijn toekomst. Hij verkocht het prachtige product Intra en hoewel de omzet aardig was, ontkwam hij nog altijd niet aan het feit dat er een baantje naast nodig was om voldoende geld te verdienen.
Wat te doen?
Het bedrijf Lifestyles organiseert regelmatig enorme evenementen en ze stimuleren dat je daar ook naar toe gaat. Je krijgt er energie van en je wordt geïnspireerd door de verhalen en ideeën van anderen.
Jos schraapte zijn laatste cash bij elkaar en ging samen met zijn vrouw naar Toronto.
Hij kwam als een ander mens terug. Binnen twee jaar had hij wereldwijd een organisatie opgebouwd waarmee hij uiteindelijk tot 25.000 euro per maand mee verdiende. Jos vertrok al in 2001 voor tien jaar naar Kreta en genoot er jarenlang van een vroeg pensioen.
In 2011 kwam hij terug naar Nederland. De crisis in Griekenland maakte het land niet zo prettig meer om in te wonen.
Die tien jaar niet veel doen had helaas zijn organisatie ook geen goed gedaan.
Wat te doen?

Als u het antwoord al begint te begrijpen... vorige week gaf Lodewijk Hof al aan dat er twee Amerikaanse toppers naar Amsterdam komen. Mensen die er hun beroep van hebben gemaakt om anderen te inspireren. Mensen die in staat gebleken zijn om mensne op een hoger plan te trekken. Bent u dus een ondernemer die tegen aan plafond aan zit, overweeg dan eens om de investering te doen die uw leven kan veranderen.
https://success-resources.clickfunnels.com/optin21250605

Nu ga ik even openhartig zijn... Ik weet dat hun programma enorm motiverend werkt. Het punt waar ik echter een probleem mee heb, is dat ze beginnen met een seminar van enkele honderden euro's. Vervolgens nodigen ze je uit voor een seminar van enkele duizenden euro's en als je nog steeds enthousianst bent en succesvol bent, dan kom je in een programma dat je tienduizenden euro's gaat kosten. Ik heb zelfs al enkele mensen gesproken die in het elite programma kwamen waarbij ze letterlijk twee ton betaalden om een jaar wereldwijd mee te mogen lopen met de masters.
Kortom met de opbouw van je succes wordt je tegelijk ook een melkkoe waarmee ze zichzelf ruim voeden.
Dát concept heeft me nooit aangestaan.
Daarom heb ik in het verleden altijd zelf dit soort bijeenkomsten gegeven. Dat kost de bezoeker ook een paar honderd euro, maar dan ben je als ondernemer ook klaar.
Geen honderden mensen in een immens grote zaal, maar hooguit enkele tientallen personen en dan op een bescheiden locatie.
Bij mij gaat het om de inhoud, niet om de show.
Enkele van mijn bezoekers zijn ook aardig succesvol geworden. Van één weet ik dat hij op een gegeven moment meer dan 100.000 euro per maand verdiende. Een ander was op een gegeven moment tevreden met 30.000 per maand.
Ik sprak ook laatst één van de vroegere cursisten die aangaf dat hij er indertijd niet veel mee deed. Hij liet zich toen toch weer overhalen om voor een andere te gaan werken. Nu is hij echter toch ondernemer geworden en hij bedankte me voor de toenmalige inzichten. Nu viel het kwartje eindelijk.
Ik kies bewust voor een andere insteek ten opzichte van die Amerikaanse shows. Dit omdat de shows van de Amerikanen bedoeld zijn om mensen letterlijk gek te maken met geluid en lichteffecten. Allemaal staan, springen, klappen en helemaal 'los' maken. Dat werkt, maar het werkt alleen maar als je die dosis adrenaline blijft krijgen. Na enkele weken heb je succes, of het is over.
Ik zet heel bewust veel meer in op inhoud. Ik creëer dus een lager piekmoment, maar het houdt langer aan. De kans op succes is dan in mij ogen groter.
Ik ga weer een seminar (Online) Ondernemen geven. Naar mijn idee is de tijd er weer rijp voor.


Er is nog geen website voor opgezet. Het seminar gaat 598 euro kosten en een hele dag duren en afgesloten worden met een diner. Het zal succesvol ondernemen als onderwerp hebben en antwoorden geven op vragen als "hoe kom ik aan klanten", "waar kan ik effectief adverteren", "wat kan ik doen om zichtbaar te zijn en te blijven". Uiteraard komen nog veel meer zaken aan de orde. Als u het E-boek Online Ondernemen heeft, kunt u al aardig inschatten wat er allemaal ter sprake komt.
Mailt u mij op tom@lassing.nl als u interesse heeft. Het is nu nog een vrijblijvende inventarisatie. Ik wil ook met de geïnteresseerden afstemmen wanneer en waar het kan plaatsvinden.

Geen zin in het seminar? U kan ook mijn, oorspronkelijk in 2002, geschreven E-boek Online Ondernemen kopen. Het is de basis waarop ik alles heb opgebouwd.Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud