Waar laat u zich door beperken?

Ga naar de inhoud

Waar laat u zich door beperken?

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal motivatie · 17 november 2015
Misschien dat u het zich niet beseft, maar bijna iedereen laat zich beperken door bepaalde vormen van angst. Bijvoorbeeld, en dat is misschien wel de gekste vorm, de angst voor succes.
We zijn vooral in Nederland opgevoed onder het mom van hard werken en niet boven het maaiveld uitsteken.
Het zit bijna in onze genen om middelmatig te zijn. Immers, wat is het commentaar op mensen die succesvol zijn?
Rijke stinkers, hufters, graaiers, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Succes is vies. Iemand die succes heeft moet dat haast wel ten koste van anderen gedaan hebben...
En zo houden we elkaar arm en eigenlijk ook dom.
Waarom zou u bang zijn voor succes? Bang om uw oude vrienden te verliezen? Ja, het kan je gebeuren. Maar soms is het zelfs goed om die oude vrienden achter je te laten. Die oude vrienden hebben je misschien ook wel beperkt in je mogelijkheden.
We 'zien' het wel bij anderen gebeuren als ze het verkeerde pad op gaan. Verkeerde vrienden noemen we het dan... Ja, dat klopt, maar dat kan ook gelden voor het feit dat u tot op heden geen succes heeft.
Verkeerde vrienden... Vrienden die geen enkele ambitie in het leven hebben, voeden u met dat gebrek aan ambitie. Vrienden die kwaad spreken over actieve personen die blijkbaar wel succes hebben, die geven daarbij naar u aan dat u het ook niet in uw hoofd moet halen om ambitieus te worden.
Mijn advies: Laat het los!
Ga voor je succes en als dat inhoudt dat je nieuwe vrienden moet zoeken en oude loslaten, doe dat dan! Je hoeft dat niet bewust te doen en je oude vrienden de deur te wijzen omdat je nu succes wilt hebben. Je moet gewoon gaan voor succes en dan zie je wel wie er dan nog altijd je vrienden willen blijven.
Donderdag 19 november 2015 laat Jos van Spelde in Best zien hoe iedereen een internationaal netwerk kan opbouwen waarmee een prima inkomen gegenereerd kan worden. Kijk hier


Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud