Zakelijk Netwerken

Ga naar de inhoud

Zakelijk Netwerken

Succesverhaal
Gepubliceerd door Tom Lassing in Succesverhaal ondernemen · 19 juni 2020
Tags: netwerkzakelijk
Het belang van een netwerk kan ik niet genoeg benadrukken.
IEDEREEN heeft een netwerk. Het is alleen zo dat sommigen een kwalitatief beter netwerk hebben dan anderen.
Dat is geen toeval. Het is geen aangeboren iets. Je bent er zelf bij om je netwerk meer waarde te geven.
Wel is het zo dat bepaalde studies of lid zijn van bepaalde clubs je zakelijk gezien enorm vooruit kunnen helpen. De studentenclubs zijn hiervan een goed voorbeeld, maar ook ondernemersnetwerken als BNI kunnen belangrijk zijn.
Echter... ook zonder dat alles kunt u heel succesvol in het bouwen van uw netwerk zijn.
De vraag is wat u zelf doet om uw netwerk te onderhouden en te verbeteren.

Ik heb een mooi voorbeeld voor u.
In mijn zakelijke netwerk zitten Jan Robert en Harry. Enkele van de lezers zullen de namen herkennen. Deze twee mannen leerden Mark kennen. Ze herkenden het feit dat Mark wel eens iets aan mij zou kunnen hebben. Mark was namelijk zoekende naar een manier om crowdfunding platform Neo Finance in Nederland van de grond te krijgen.
We werden aan elkaar voorgesteld en het klikte. Neo Finance is een prachtig product en Mark is de juiste man om dat product in de markt te zetten.
Ondertussen komt meer dan de helft van de aanmeldingen voor Neo Finance in zowel België als Nederland via mijn netwerk binnen. Hoe komt dat?
Nu, vooral omdat ik er letterlijk dagelijks over schrijf EN vooral omdat ik gratis een enorme meerwaarde biedt aan de klanten door over al mijn ervaringen te schrijven en instructie video's te maken.
Als je klant wordt van Neo Finance, dan krijg je er van mij via mijn eigen site helemaal voor niets een enorme berg informatie en vastgelegde kennis bij. Daarmee zal je inkomen vanuit Neo Finance alleen maar nog groter kunnen worden!
Dat doe ik dus om dat stukje van mijn netwerk te onderhouden.

Iedereen kan affiliate van Neo Finance worden. Er zijn anderen nét zo enthousiast als ik. Toch lukt het mij om meer dan 50% van de omzet in België en Nederland via mij te laten genereren.
Tot voor kort kende bij het bedrijf Neo Finance niemand mij. Ze zagen het succes van Mark en feliciteerden hem er mee. Hij is namelijk de grootste groeier binnen Europa voor het bedrijf geworden. Pas toen heeft Mark ook naar hen toe aangegeven dat zijn succes vooral vanuit één netwerk kwam. Voor Mark fantastisch dat hij Jan Robert en Harry kende. Die connectie meer dan verdubbelde uiteindelijk zijn omzet!
Zó belangrijk is een goed netwerk.

Heb jij al een account bij Neo Finance? Kijk hier maar eens of dat interessant voor je is. Ik ben er echt razend enthousiast over.


Er zijn nog geen beoordelingen.
0
0
0
0
0

Terug naar de inhoud