Mijn droomwoning doel is bereikt - Succesverhaal

Ga naar de inhoud

Onze droomwoning:

Voor we de woning kochten, hadden we veel geld op de bankrekening en een doorzonwoning die veel te klein werd voor een gezin met drie jonge tieners en een vader die vanuit huis drie bedrijven runde. Onmogelijk was het niet, maar wat heb je aan een miljoen euro op je bankrekening?
Er waren dromen... Een huis aan het water... Dat is niet gelukt. De kinderen wilden heel erg graag in Best blijven en dat ligt nu eenmaal niet naast de zo geliefde Friese meren of Loosdrechtse plassen. Maar... er loopt een sloot om het perceel heen! Het is water...
Veel ruimte. Dat is gelukt.
Een ruime tuin, liefst zoiets als 2000 vierkante meter... Het werd 4000 vierkante meter en prachtig op de zon gelegen. De hoge bomen staan een de west en noordkant van het perceel.
Een ruimte om presentaties te geven, zodat niet steeds naar een duur hotel langs de snelweg uitgeweken moest worden. Ook dat is gelukt. De zakelijke ruimte is nu bijna net zo groot als het totale vorige huis.
En een zwemvijver zodat we niet langer naar het veel te kort open zijnde open lucht zwembad van de gemeente hoeven te gaan. En die zwemvijver hebben we dan ook zelf in 2013 aan laten leggen.

Kortom, gericht hard werken heeft ons de doelen laten bereiken. Natuurlijk waren er ook concessies. Het is namelijk of het één of het ander. Maar uiteindelijk hebben we een prachtige woning met een mooi kantoorpand er direct naast. we hebben ruime parkeergelegenheid en zijn goed te bereiken, ook in de winter, want de wegen worden hier als eerste sneeuwvrij gemaakt. Plus we hebben een zeer forse tuin inclusief zwemvijver. Zo ziet u, er is veel mogelijk als je keihard aan je doelen werkt! Ons succesverhaal is er uiteindelijk gekomen.

Schrijf u nu ook in voor de gratis nieuwsbrief:

                                      
                              
Terug naar de inhoud