Lees hier wat anderen aan deze nieuwsbrief en site gehad hebben - Succesverhaal

Ga naar de inhoud

Beste Tom,

Bedankt voor je inspirerende mail, ik word er meestal heel opgewekt van als ik lees wat jij allemaal voor elkaar krijgt en toch heel toegankelijk en open blijft. Ik ben niet zo'n verkoper, wel een kunstenares en ik blijf je berichten graag lezen. Ik stuur twee foto's van mijn werk mee. Veel geluk en inspiratie.
Jeannette de Groot--------

Dag Tom,

Ben al een paar dagen bezig je website door te lezen.
Het is een goede bron van inspiratie, en een goed voorbeeld.

Ik ben 22 jaar en na mijn MBO-school direct een eigen internet bedrijf begonnen.
Enkel de ‘durf’ zit er bij mij nog niet in, het ‘afstappen’ op klanten. Na het lezen van uw websites ben ik me er steeds beter bij gaan voelen.
Concurrentie op hosting gebied is ook erg hard, maar ik ben in de veronderstelling dat het me gaat lukken uiteindelijk een uniek bedrijf te zijn. Wellicht moet ik ook eens andere wegen op gaan kijken!

Ik wil dus enkel zeggen, de sites zijn een goed voorbeeld voor me, en vooral dat u het gratis en voor niets doet, petje af van mijn kant.

Met vriendelijke groet,
Toon

------

Beste Tom,

Het was weer een interessante nieuwsbrief. Ik ben het helemaal eens met je, dat je de dag positief moet beginnen. Zelf heb ik heel veel gehad aan de cd: How to be a winner, van Zig Ziglar. Deze geeft praktische tips om constant in een positievere houding te staan en hierdoor te kunnen bereiken wat er in je macht is. Misschien is dit ook iets voor lezers van jou nieuwsbrief met relatief weinig tijd.

Met vriendelijke groet,

Marc van Erp

P.S. ga vooral door met de nieuwsbrief, iedere keer lees ik weer interessante dingen die je direct kunt toepassen.

----------

Dag Tom,

Het is misschien een niets zeggende mededeling. Maar de pdf-jes met de tekst “just do it” en “doe het nu”…werken.

2 korte zinnetjes ieders op een a-4-tje met een simpele tekst maar de uitwerking is groter dan je verwacht. Ze hangen beide links van mijn monitor op ooghoogte en ik kijk er regelmatig op. En warempel, als nuchtere Nederlander moet ik nu wel toegeven dat deze 2 spreuken wel degelijk invloed hebben op mijn dagelijkse manier van werken.

Even geen zin hebben om wat voor een vage rede dan ook, helpt niet want er staat immers “doe het nu”.

Bedankt en groeten,

Ray

---------------

Hallo Tom, ik lees je artikelen steeds weer met plezier.
Ik waardeer uw filosofie, want je weet nooit wat er van komt.

Vriendelijke groeten,
Hans Broere.
www.hansbroere.nl

---------------

Beste Tom,
Met veel plezier lees ik je succesverhaal en je beursbox schrijfsels. Ik lees ze al vanaf het begin. Het was toevallig dat ik zonder werk zat en er een jaar over deed om weer iets te vinden. Genoeg tijd om na te denken dus, en na vele mislukte sollicitaties, het was te gedwongen en ik meende in die en die richting te moeten zoeken, wist ik het eindelijk. Gewoon weer kiezen voor het biotechnologische vak waar ik in was gegroeid in de loop der
jaren.
En zo had ik in een mum van tijd weer werk, niet super betaald, maar wel voldoening. Met de Gouden Handdruk van de vorige werkgever heb ik mede dankzij de nieuwsbrieven leren beleggen, en hier haal ik wat extra inkomsten uit. Inmiddels heb ik een andere, beter betaalde baan waar veel voldoening uit te halen. Hier kan ik dingen doen die ik vroeger niet durfde, zoals voorop lopen in de polonaise bij een feestje, liedjes componeren en ten gehore brengen met gitaarbegeleiding, een kerstverhaal voorlezen voor de hele club. Het enigste wat ik nog zou kunnen leren is: commercieel denken.
Groet,
Paul Markus

------------

Tom,

Begin van het jaar heb IK besloten dat het geld voor mij moet werken i.p.v. ik voor het geld.
Dan houd ik tijd over om het uit te geven.

Reiki gaf mij aan "earn your money honestly"

Opgeven dat staat niet in mijn dictionaire.

To fail is no option.

Een opgever wint nooit en een winnaar geeft nooit op.

Dit is het verschil tussen het ene en anderen.


thanks a lot,
Ton Knijnenburg
knax63@hotmail.com

-------------

Dank, Geachte Tom,

Groet uit Vlaanderen.

Ik las daarnet je 2e Inkomen-nieuwsbrief 13: "Als u rijk bent, werkt u niet voor het geld".
Zo'n tekst kàn je gewoon niet schrijven als je er zelf niet achterstaat.

Drie maand geleden was ik een complete nitwit wat betreft Internetmarketing en zijn mogelijkheden.
Tot ik op een dag, nieuwsgierig naar het antwoord op de vraag "Wie betaalt, financiert eigenlijk het internet?", intikte bij Google: financiering internet, geld internet etc.

Het antwoord hierop heb ik niet gekregen, wel manieren om geld op internet te verdienen, veel futiele zaken, kettingbrieven, andere te gortig. De Amerikaanse snelrijk guruwinkels bezocht, was het een hele verademing je sites te ontdekken en je heldere wervende texten. Het was dus mogelijk om op een ernstige, maar niet humorloze, manier geld te verdienen via het internet.
Aanvankelijk was XXXX.be mijn voorbeeld (daar zit toch immers het geld) maar dat was meteen een zware concurrent om tegen op te boxen. Mettertijd begon ik de subtiele manier te onderkennen waarbij je op meerdere watertjes vist zonder aan je eigenheid en geloofwaardigheid tekort te doen.

Zelf schrijf ik nu de content voor "meergeld.nu", een site die nu snel, maar onderbouwd, on line zal gaan.
Ambitieus is het zeker met zo'n veelomvattende en controversiële benaming. SEO leerde me te gaan "nichemarketen", aan de andere kant is het Nederlandstalige gebied klein.

Zonder de inzichten die u me bijbracht zou het me op zo'n korte tijd niet gelukt zijn (ja, ik ken het verhaal van de beer en zijn vel).
Ik weet nu dat ik goed zit en heb er alle vertrouwen in, het wordt geen vallen en opstaan, maar bijsturen en polijsten. Wel blijft het zonde dat ik niet aan de GG-Master-opleiding kan deelnemen (wegens prijs(werkloos), afstanden en Belg).

Overmorgen word ik 58; Nood is de moeder van creativiteit. Voor mij is het rustig opbouwen van een netwerk van websites eerder tricky.
Het wordt dus een portaalsite over geld lenen en geld verdienen. Webmarketing en SEO roept hier om content.

Nogmaals mijn gemeende dank en respekt, ik hoop dan ook u, zo snel als mogelijk, een gewaardeerd testimonial te kunnen leveren en een waardevolle affiliate voor je te worden.

Met vriendelijke groet,

Raf Vanaalst.
abonnee van de nieuwsbrieven Succesverhaal, 2e Inkomen, Online Ondernemen
happy met de cursus " Online Ondernemen " e.a. toekomstig Webmaster , no copycat.

--------------

Schrijf u nu ook in op deze nieuwsbrief. Ze is gratis en u kunt onder iedere mail die u van ons krijgt de uitschrijflink vinden. U loopt dus geen risico en bent tot niets verplicht.

                                      
                              

Terug naar de hoofdpagina, klik hier.

Wilt u zelf een testimonial insturen? Mailt u mij dan op tom @ lassing.nlWilt u een vriend wijzen op deze gratis Succesverhaal nieuwsbrief, verwijst u dan graag naar www.succesverhaal.nl

U mag de artikelen op de site en de nieuwsbrief die u in uw inbox krijgt doorsturen naar vrienden en bekenden. U mag ze ook verder publiceren, mits u er altijd bij wilt plaatsen dat u deze nieuwsbrief heeft van www.succesverhaal.nl en dat ze geschreven is door Tom Lassing.

Terug naar de inhoud