adwords4 - Succesverhaal

Ga naar de inhoud
***********************************************************
               Nieuwsbrief succesverhaal
               
***********************************************************
   
Een tweede mogelijkheid om geld te verdienen met uw website

Als u een eigen site heeft en deze staat online, dan is belangrijk dat u uw altijd blijft proberen deze beter op uw doelgroep af te stemmen.  
U gaat vervolgens ook kijken hoe u uw gratis vermelding in de zoekmachines kunt verbeteren en of er andere methoden zijn om het aantal bezoekers te verhogen. Het liefst zonder meer kosten te maken.
Om u een voorbeeld te geven, mijn succesvolle website Beursbox.nl heeft de eerste twee jaar van haar bestaan geen enkele euro aan reclame uitgegeven. Het vergt heel wat creativiteit om gratis reclame te kunnen maken. Het is echter uw inspanning zeker waard. Daarnaast is het ook heel leuk om goede manieren te bedenken. Ik weet dat het mij indertijd drie jaar flink bezig hield.
Er is voor iedereen met een eigen site ook een tweede manier om inkomsten uit die site te genereren. Ze is echter wel een beetje tricky en u moet dan ook opletten of u hiermee niet het kind met het badwater weg gaat gooien.
Wat u namelijk zou kunnen doen is op uw site(s) ook de Google advertenties tonen. Wat u daarmee doet is bezoekers naar uw site krijgen en vervolgens tegen een betaling weer doorsturen naar adverteerders.
Uiteraard is dat alleen interessant als u er meer voor krijgt dan het u kost. Stel even, uw site is succesvol zonder de advertenties.
U kunt dan het plaatsen van de betaalde Google advertenties eens uitproberen en zien of uw site succesvol blijft terwijl u ook inkomsten vanuit getoonde advertenties gaat ontvangen. Om betaalde advertenties te tonen moet u zich apart bij Google opgeven.
Om u een indruk te geven hoe het kan lopen, op www.beursbox.nl zijn we begin november 2004 begonnen met de Google advertenties te plaatsen. We verdienden daarna per dag gemiddeld 25 dollar vanuit de advertenties. We gebruikten daarvan 10 euro per dag om er weer nieuwe bezoekers voor te krijgen. Met de extra "winst" op Google betaalden we indertijd enkele jaren de hosting en verzendingskosten. Zo bleef Beursbox een initiatief dat, ondanks de investeringen die we er in deden, toch gratis kon blijven bestaan. Beursbox is immers geen commercieel product maar is een gratis cadeau aan beleggers in Nederland en Belgiƫ. Na enkele jaren zijn we er overigens wel weer van afgestapt. We vonden nieuwe wegen toen ons bleek dat de effectiviteit afnam. Je moet immers blijven testen.
Meer leren over succesvol op Internet ondernemen, klikt u hier.
Specifiek alle ins en out over Affiliate  Marketing leren? Bestelt u dan mijn  E-boek Affiliate Marketing!
Kijkt u op www.online-markt.nl voor meer interessante aanbiedingen.

Vriendelijke groeten,
   
Tom Lassing
   


Wilt u een vriend wijzen op deze gratis Succesverhaal nieuwsbrief, verwijst u dan graag naar www.succesverhaal.nl
   
U mag deze nieuwsbrief doorsturen naar vrienden en bekenden. U mag ze ook verder publiceren, mits u er altijd bij wilt plaatsen dat u deze nieuwsbrief heeft van www.succesverhaal.nl en dat ze geschreven is door Tom Lassing.
   
Terug naar de inhoud