U kan nu zelf ook uw websites maken - Succesverhaal

Ga naar de inhoud

Zelf uw website(s) maken? Het is echt een makkie!

Het is te gek voor woorden dat u makkelijk meerdere duizenden euro's gevraagd wordt voor in feite een heel standaard website. In land land der blinden is eenoog blijkbaar de grootste oplichter...
Ik zeg u hier alvast, ook u kunt standaard websites makkelijk zelf maken.
Mijn eigen dochter maakte deze website (haar eerste website, ze had er nooit iets in gedaan) na een half uur instructie. Ze had in de basis de tekst al klaar, ze had de foto's en ze had op papier al een idee getekend. Na een half uur instructie ging ze aan het werk en een dag later stond de website er.
Niets geen duizenden euro's die 'experts' er voor vroegen. De experts balen er stevig van, want haar site is prachtig en heeft alles wat deze site in feite nodig heeft. Natuurlijk kan het op details beter, maar hoeveel is een onbelangrijk detail u waard? Zo kreeg ze een online formulier uiteindelijk zelf nog niet voor elkaar. Daar voor in de plaats heeft ze toen een link met haar e-mail adres gezet. Dat kon ze wel zelf. Dat formulier, dat komt dan nog wel, want het kan ook, maar dan moet je even in de handleiding gaan zoeken. Die tijd had ze er nog niet voor over.

Ook u kan dus uw website(s) maken en het kost nog geen 200 euro!

Sterker nog, u kan een onbeperkt aantal sites maken en de prijs voor de software blijft in totaal hetzelfde! Ik maak nu zelf een site per week. Iedere keer probeer ik er weer iets in te verwerken wat ik dan extra geleerd heb. Zo bouw ik snel sites met wat ik weet, en leer ik iedere keer weer iets bij terwijl ondertussen de eerdere sites al geld opleveren omdat ze online staan.

Maar van wie krijgt u dat half uurtje instructie?

Mijn dochter had geluk, ik kon dat wel even aan de eettafel vertellen. Maar ik ga niet bij u op bezoek komen om een half uur instructie te geven.
Gelukkig is er wel een prachtige oplossing voor gevonden. Mijn collega Jos van Spelde heeft namelijk enkele video's opgenomen waarin hij die instructie geeft!
We hebben nu een prachtige oplossing gevonden:

Als u via Jos de benodigde software besteld, dan bent u net zo duur uit als bij de maker van de software, maar we doen er die video-uitleg gratis bij!
Zo bent u ook in staat om na een half uur al aan het werk te gaan. U gaat niet alles in een half uur leren, maar u kan aan het werk en gaandeweg gaat u steeds meer mogelijkheden ontdekken. De software is namelijk briljant qua mogelijkheden. Ook wij hebben nog lang niet alles ontdekt. Ook wij leren nog dagelijks nieuwe dingen bij. Dit is nu typisch zo'n product dat eigenlijk veel te goed is. Het is briljant opgezet en het mooie is, het blijft verder ontwikkeld worden, dus worden er technisch meer dingen mogelijk, dan zal dat in verdere versies van de software ongetwijfeld opgenomen gaan worden.

Voorbeeld van zo'n briljante toepassing:
Via een enkele knop kan je de software laten onderzoeken hoe goed de site is opgezet voor de zoekmachines. Je krijgt vervolgens per pagina suggesties wat je beter kan doen! Briljant in eenvoud!

Bestel hier de software en ik kan u met klem aanraden, ga direct voor het uitgebreide pakket! U heeft dan in één keer alles want ik garandeer, als je eenmaal bezig bent, dan wil je ook alles!Terug naar de inhoud