Sites die regelmatig bijgewerkt worden krijgen een hogere waardering - Succesverhaal

Ga naar de inhoud
**************************************************
                Google Tips
              
**************************************************
   
Beste Lezer, niet alleen ziet u nu hoe u simpel uw CTR zelf kunt verhogen, maar tevens vindt u hieronder weer een aantal prachtige tips om uw vindbaarheid in de Google zoekmachine te verhogen:

(Tip 6) Het bijwerken van de site
Dit was al een bekend feit.
Sites die regelmatig bijgewerkt worden krijgen een hogere waardering. Google wil naast kwaliteit ook actualiteit en waardeert actieve sites met een hogere plaatsing.

(Tip 7) Nu zijn er webmasters die hier een trucje voor gevonden hebben. Iedere week heel de site opnieuw uploaden...
Helaas, dat werkt tegen u, Google doorziet dat snel en zal de site lager waarderen. Er wordt door Google over de tijd bekeken op welke wijze  de pagina's geupload worden.

(Tip 8) Een goed bezochte website die u amper upload zal goed zichtbaar blijven in Google. Ga dus niet nodeloos pagina's uploaden om maar hoger te komen. Het werkt niet.  
(Tip 9) Het is het belangrijk een hoog aantal bezoekers te blijven trekken en een hoge CTR te hebben.

(Tip 10) Het aantal bezoekers
Hoe meer bezoekers uw site trekt, des te hoger de plaatsing. Ook hier wil Google vooral de populaire sites hoog plaatsen. Immers wil Google u als bezoekende klant het beste bieden.

(Tip 11) Het seizoen speelt mee
In de zomer komen vakantiesites die over de zomervakantie gaan hoger te staan. In de winter zullen sites over wintersport een stuk hoger gewaardeerd worden.
Nog 6 fantastische en praktische tips te gaan. Klikt u hier om ze te lezen.
   
 
   

Wilt u een vriend wijzen op deze gratis Succesverhaal nieuwsbrief, verwijst u dan graag naar www.succesverhaal.nl
   
U mag deze nieuwsbrief doorsturen naar vrienden en bekenden. U mag ze ook verder publiceren, mits u er altijd bij wilt plaatsen dat u deze nieuwsbrief heeft van www.succesverhaal.nl en dat ze geschreven is door Tom Lassing.
Terug naar de inhoud